V sobotu 1. února ve 20:00 se sál tělocvičny zaplní návštěvníky VIII. společenského plesu SRPDŠ a naší školy. Přípravy na jednu z největších kulturních událostí obce jsou již dnes v plném proudu.

Slosovatelné vstupenky se prodávají od středy 8. ledna v kanceláři školy. Rezervovat je můžete prostřednictvím mailu u paní Ivety Kolarovčekové na iveta.kolarovcekova@zsma.cz nebo na telefonních číslech 554 652 241; 774 417300. Cena vstupného činí 200 Kč.

V baru U Rákosky se opět můžete těšit na širokou nabídku vín a destilátů. Nezapomínáme ani na sladké a slané občerstvení.

Velké obložené mísy za 300 Kč můžete objednat už při zakoupení lístků v kanceláři školy.

Tradiční tombola se letos dočká malých změn, a to především ve způsobu losování výher. Doufáme, že vás i letos díky sponzorům potěšíme pěknými dárky. Věrni zůstáváme kapele BT NOVA. Ta svůj repertoár kromě tradičních šlágrů doplní i o novější hudební pecky.

V úvodu akce se se svým disco číslem představí dívky ze 4. třídy, které navštěvují taneční skupinu Dance Element. V pozdějších hodinách se tanečníci mohou inspirovat skutečnými profesionály. Vystoupení Valčík z Montmartru předvedou členové studia Flash Krnov, mistři ČR.

Prosíme návštěvníky, aby na plese nekonzumovali alkohol z vlastních zdrojů. Veškerý výtěžek využije škola a SRPDŠ právě ve prospěch vašich dětí.

Nela Akritidis Čtvrtníčková za přípravný výbor

Back To Top