Jídelníček
Úterý 19. 3. | Oběd 1 | Drožďová se strouháním , Vepřová pečeně , dušená rýže , okurkový salát s jogurtem (1, 3, 6, 7, 9, 10, 12) |
---|---|---|
Oběd 2 | Drožďová se strouháním , bezmasé těstoviny s listovým špenátem a rajčaty (1, 3, 7, 9, 12) | |
Středa 20. 3. | Oběd 1 | Cibulová s bramborem a sýrem , Honzovy buchty s povidly , mléčný nápoj (1, 2, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Cibulová s bramborem a sýrem , vrabčí hnízdo (dlouhé nudle , kuřecí maso , sýr) , listový salát (1, 7, 9, 12) | |
Čtvrtek 21. 3. | Oběd 1 | Mléčná , krůtí maso pečené na másle , brambory , pečená zelenina (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Mléčná , Kuřecí maso v sýrové omáčce , špecle (1, 3, 7, 9, 12) | |
Pátek 22. 3. | Oběd 1 | Bramborová se zeleninou , čínská masová směs , těstoviny (1, 3, 7, 9, 10, 12) |
Pondělí 25. 3. | Oběd 1 | Masová , Těstovinový salát s kuřecím masem , špenátem , sýrem (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Masová , Bulgur s kuřecím masem , čočkou a rajčatovým pestem , knuspi (1, 6, 7, 9, 12) | |
Úterý 26. 3. | Oběd 1 | Brokolicová s hráškem , Hovězí roštěná , brambory , salát z červené řepy (1, 7, 9, 10, 12) |
Oběd 2 | Brokolicová s hráškem , Kuskus s kuřecím masem a jogurtem (chlazené) , listový salát (1, 7, 9, 10, 12) | |
Středa 27. 3. | Oběd 1 | Cizrnová polévka krémová s bramborem , Kuřecí plátek po srbsku , dušená rýže , salát zeleninový (1, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Cizrnová polévka krémová s bramborem , zeleninové karbanátky , brambory , kompot (1, 3, 6, 7, 9, 11, 12) | |
Čtvrtek 28. 3. | Oběd 1 | Hovězí s masem a rýží , koprová omáčka , vařené vejce , brambory (1, 3, 7) |
Oběd 2 | Hovězí s masem a rýží , římské brambory (rajče , mozzarella) , listový salát (7) | |
Pátek 29. 3. | Oběd 1 | Z jarní zeleniny , Moravský vrabec , kysané zelí , bramborové knedlíky (1, 7, 9, 12) |
Školní jídelny – informační portál hromadného stravování.
*Poznámka:
O provozu jídelny ve dnech prázdnin a ředitelského volna rozhoduje dle počtu přihlášených dětí a aktuálních provozních podmínek ředitel školy a informace bude vždy v předstihu zveřejněna jako součást jídelníčku.