Jídelníček
Pondělí 9. 12. | Oběd 1 | Italská, Rybí prsty nemleté, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 7, 9, 12) |
---|---|---|
Oběd 2 | Italská, Italské guláš (zbruf se sýrem a kuřecím masem), špecle (1, 3, 7, 9, 12) | |
Pondělí 9. 12. | Oběd 1 | Italská, Rybí prsty nemleté, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Italská, Italské guláš (zbruf se sýrem a kuřecím masem), špecle (1, 3, 7, 9, 12) | |
Úterý 10. 12. | Oběd 1 | Slepičí vývar se strouháním, Moravský vrabec, listový špenát se smetanou, bramborové knedlíky (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Slepičí vývar se strouháním, Kuskus se zeleninou a jogurtem (chlazené) (1, 3, 7, 9, 12) | |
Úterý 10. 12. | Oběd 1 | Slepičí vývar se strouháním, Moravský vrabec, listový špenát se smetanou, bramborové knedlíky (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Slepičí vývar se strouháním, Kuskus se zeleninou a jogurtem (chlazené) (1, 3, 7, 9, 12) | |
Středa 11. 12. | Oběd 1 | Z fazolových lusků, Rizoto s drůbežím masem a sýrem , listový salát (1, 7, 9, 10, 12) |
Oběd 2 | Z fazolových lusků, Barevný těstovinový salát s kuřecím masem , listový salát (1, 3, 7, 9) | |
Středa 11. 12. | Oběd 1 | Z fazolových lusků, Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, listový salát (1, 7, 9, 10, 12) |
Oběd 2 | Z fazolových lusků, Barevný těstovinový salát s kuřecím masem , listový salát (1, 3, 7, 9) | |
Čtvrtek 12. 12. | Oběd 1 | Písmenková , Hrachová kaše s cibulkou, vařené vejce, pečivo, celozrnné pečivo, salát zeleninový (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Písmenková , Kuřecí játra na cibulce, basmati rýže, salát zeleninový (1, 3, 6, 7, 9, 10, 12) | |
Čtvrtek 12. 12. | Oběd 1 | Písmenková , Hrachová kaše s cibulkou, vařené vejce, pečivo, celozrnné pečivo, salát zeleninový (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Písmenková , Kuřecí játra na cibulce, basmati rýže, salát zeleninový (1, 3, 6, 7, 9, 10, 12) | |
Pátek 13. 12. | Oběd 1 | Gulášová , Sekaná pečeně z drůbežího masa, pečená zelenina, brambory (1, 3, 6, 7, 9, 11, 12) |
Školní jídelny – informační portál hromadného stravování.
*Poznámka:
O provozu jídelny ve dnech prázdnin a ředitelského volna rozhoduje dle počtu přihlášených dětí a aktuálních provozních podmínek ředitel školy a informace bude vždy v předstihu zveřejněna jako součást jídelníčku.