Jídelníček
Úterý 3. 10. | Oběd 1 | Hovězí s drobením , rybí prsty nemleté , bramborová kaše , listový salát (1, 3, 7, 9) |
---|---|---|
Oběd 2 | Hovězí s drobením , smetanová Tarhoňa na žampiónech , kuřecí maso (1, 3, 7, 9, 12) | |
Středa 4. 10. | Oběd 1 | Cizrnová polévka krémová s bramborem , vepřová kotleta přírodní , dušená rýže s bulgurem , kompot (1, 6, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Cizrnová polévka krémová s bramborem , zeleninové lečo s vejci , pečivo (1, 3, 7, 9, 12) | |
Čtvrtek 5. 10. | Oběd 1 | Rýžová s hráškem , hovězí maso vařené , rajčatová omáčka , houskové knedlíky (1, 3, 6, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Rýžová s hráškem , kuskus s kuřecím masem a jogurtem (chlazené) , pečená zelenina (1, 7, 9, 10) | |
Pátek 6. 10. | Oběd 1 | Mrkvová s těstovinou , sekaná pečeně , brambory , okurkový salát (1, 3, 6, 7, 9, 11, 12) |
Pondělí 9. 10. | Oběd 1 | Hrachová , kuřecí medailonky na způsob ražničí , brambory , kompot (1, 6, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Hrachová , těstovinový salát s kuřecím masem , špenátem , sýrem (1, 3, 6, 7, 9, 12) | |
Úterý 10. 10. | Oběd 1 | Charčo po gruzínsku , selská vepřová pečeně , dušená rýže , salát z čínského zelí (1, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Charčo po gruzínsku , bram. gnocchi s fazolovými lusky , žampióny a sýrem , salát z čínského zelí (1, 7, 9, 12) | |
Středa 11. 10. | Oběd 1 | Z fazolových lusků , bramborové šišky s tvarohem a strouhaným perníkem , mléčný nápoj (1, 3, 7, 8) |
Oběd 2 | Z fazolových lusků , kuřecí roláda , těstovinová rýže , kompot (1, 3, 4, 6, 7, 11) | |
Čtvrtek 12. 10. | Oběd 1 | Drůbková s fritátovými nudlemi , vepřové maso v kapustě , brambory (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Drůbková s fritátovými nudlemi , špagety s vepř. masem , rajčaty a červ. čočkou (1, 3, 7, 9, 12) | |
Pátek 13. 10. | Oběd 1 | Pórková s drobením , kuře pečené po myslivecku , těstoviny (1, 3, 7) |
Školní jídelny – informační portál hromadného stravování.
*Poznámka:
O provozu jídelny ve dnech prázdnin a ředitelského volna rozhoduje dle počtu přihlášených dětí a aktuálních provozních podmínek ředitel školy a informace bude vždy v předstihu zveřejněna jako součást jídelníčku.
