Blíží se Halloween, svátek milovníků všemožných kostýmů, ale hlavně těch, kteří mají pro strach uděláno! Přesto, že se jedná o svátek anglicky mluvících zemí, získala si tato obdoba českých Dušiček příznivce po celém světě. Není se také čemu divit, když se v tento den můžete vydávat za kohokoliv chcete, vykoledovat si nějakou sladkost nebo někoho pořádně vyděsit.

Halloween se slaví 31. října a přesně v tento den bychom chtěli všechny žáky naší školy, kteří se rádi bojí, pozvat na strašidelnou stezku. Tato tajemná cestička povede skrz nejděsivější budovu ve městě, kterou je samozřejmě naše škola. Všichni odvážlivci se mohou začít scházet v úterý 31. 10. od 17:30 u vchodu do tělocvičny. Celou trasu je možné absolvovat nanejvýš ve dvojicích a bez mobilních telefonů. Byli bychom vám velmi vděční, kdybyste si v případě nepříznivého počasí přinesli také přezůvky. Věci si budete moci odložit v klubovně. Na všechny příznivce hororů se moc těšíme!

Tímto ale naše halloweenská oslava nekončí. Následující den, tedy 1. listopadu, můžete svými kostýmy nejen ohromit, ale i vyděsit vy nás. Přijďte do školních lavic jednou v roce usednout jako upír, superhrdina, nebo třeba Sněhurka. Výběr vašeho převleku necháme samozřejmě na vás. V každé třídě bude vybrána nejlepší maska, která dostane sladkou odměnu. Takže bu bu buďte co nejoriginálnější!

Back To Top