Ptáte se, kdy? No, přece v pátek 31. října. Ten správný strašidelný mejdan bude připraven pro všechny kostlivce, upíry, umrlce, bílé paní a jiná hrůzostrašná strašidla v zámeckém parku Pod lipami. 

Pozor na Drákulu…

Již nyní se můžete těšit na stezku odvahy, diskotéku, pohádku, občerstvení a samozřejmě výzdobu z dýní. Na té se můžete podílet také. Stačí přijít se svými maminkami, táty, prarodiči, kamarády 30. října v odpoledních hodinách do výtvarné dílny, kde pan Chmelař rád poradí, jak z oranžového plodu vytvořit krásnou podzimní ozdobu. Pokud si děláte starosti, že dýni nevlastníte, nevadí. Za 30 korun si ji můžete hned na místě zakoupit. Pokud máte opačnou starost, co s bohatou úrodou, pak budeme rádi, když ji do 30. října přivezete do školy a děti ji výtvarně zpracují a vystaví v parku.

Vyřezávání nás baví…

Na strašidelný průvod se vydáme v pátek 31. října v 16 hodin od školy. Nezapomeňte si posvítit na cestu lampióny, lucerničkami a různými blikačkami. A protože to bude v parku hodně dobrodružné a strašidelné, musí vás doprovodit rodiče.

Duchové se už připravují…

Masky si dobře uschovejte, protože 14. 11. 2014 budeme pokračovat ve strašení na reji všech strašidel z širokého okolí. Tak brzy na shledanou.

Foto R. Hajná, K. Knapp, text Zdenka Závodná

Back To Top