Myslím, že mi dáte za pravdu, že sezení u počítačů už bylo dost! Člověk by měl občas „vypnout“ (nejen počítač), jít si provětrat hlavu a zapomenout na všechny své problémy a povinnosti. Vzhledem k situaci, která nastala a téměř přilepila žáky k obrazovkám různých moderních zařízení (tedy alespoň ty, kteří své úkoly plnili poctivě), jsme se rozhodli žáky inspirovat k vycházkám do přírody.

V každém předmětu je čeká nějaký jednoduchý „úkolek“, který by je měl vytáhnout alespoň na chvíli ven. Zdá se, že počasí už se nám také umoudřilo a věřím, že nejednoho žáka naší školy láká nastavit alespoň na chvíli tvář sluníčku a dobít tak ztracenou energii. Někoho možná neláká jen slunce, ale také možnost získat naprosto jednoduše jedničku.

Žáci šestých tříd, kteří si jako volitelný předmět vybrali anglickou konverzaci, nedávno probírali roční období, a tak jsme se trošku více rozpovídali o tom aktuálním. Jejich úkolem pak bylo popsat své oblíbené roční období a přidat k němu jarní fotku v přírodě. Některé z nich jsou velmi povedené!

Posuďte sami…

Foto žáci šestých tříd, text Jana Samli

Back To Top