• Zdenka Závodná
  • Výlety
  • 586× přečteno

Za celoroční pracovní úsilí si žáčci z 1. A a 1. B zasloužili radostný výlet do Olomouce do zábavního centra Krokodýlek. Svět atrakcí děti zcela uchvátil. Nabídka byla opravdu široká. Skákalo se na trampolínách, svištělo na klouzačkách, prolézalo se jeskyní, bojovalo vzdušnými děly pěnovými koulemi či pádlovalo v malých lodičkách na vodní ploše. Milovníci virtuální reality jezdili na motorkách nebo navštívili podmořský svět.

Ale nejnavštěvovanější atrakcí byl skákací nafukovací krokodýl. Ten, když zavřel svou tlamu, tak uvěznil děti ve svých útrobách. Pro všechny ohromná legrace. Nechybělo také občerstvení u baru, kde si děti mohly zakoupit sladkosti, pití či ledové osvěžení. Dopoledne rychle uteklo, a i když se nikomu nechtělo domů, byl čas odjezdu. Čekala nás ještě prohlídka olomouckého náměstí s orlojem a Sloupem Nejsvětější trojice.

Neodolali jsme a na zpáteční cestě jsme navštívili vesnici Štarnov a poslední penízky jsme utratili za výbornou zmrzlinu, ledovou tříšť a nafukovací balónky. Výlet se vyvedl a děti daly za pravdu kamarádovi, který prohlásil, že by chtěl v Krokodýlkovi bydlet.

Foto Regína Hajná, text Zdenka Závodná

Back To Top