• Julie Šrajbrová
  • Výlety
  • 365× přečteno

V pátek jsme jeli na školní výlet. Jeli jsme 3. B a 3. A. Nejhorší bylo ráno vstávat a stresovat se, abych něco nezapomněla. Cesta autobusem byla prima, s holkama byla prča, užili jsme si i tu cestu. Naše první zastávka byla v mini zoo. Byla tam spousta zvířat, na to že je to mini zoo a já si jejich focením zaplnila celou galerii. Další zastávkou byla jeskyně. Bylo tam tolik krápníků, no je to prostě krása. Jeden z krápníků měl tvar srdce. Říká se, že když si zavřete oči a dotknete se ho, tak se vám do roka splní to, co jste si přáli.

Pak následovala moje oblíbená část: nákupy. Koupila jsem si ametyst, růženín a magnezit, protože mi pomáhají podle znamení. Ale už rychle pryč od jeskyně, jedeme do lanového centra. No tady nastal problém. Bojím se výšek. Byly tam dvě věci, opičí dráha a lezecká stěna. Opičí dráha byla v pohodě, ale stěna ne. Vylezla jsem sice nahoru, ale sjet dolů, no to bylo žůžo.

Ječela jsem, a kdyby mi nepomohla paní instruktorka, tak jsem tam zůstala. Cesta domů byla stejná jako tam. Celý výlet byl super a moc jsme si ho užila

Foto Iveta Liďáková, text Julie Šrajbrová, 3. B

Back To Top