• Renata Doležalová
  • Výlety
  • 660× přečteno

Konec školního roku se kvapem blíží, známky jsou uzavřené a už nás čekají jen samé příjemné věci. Obě šesté třídy zahájily nejoblíbenější část školního roku ve středu 16. června výletem do Ostravy. Na programu jsme měli HopJump arénu a návštěvu ZOO. V čtyřpatrovém trampolínovém parku všichni skákali, co jim síly stačily, sjížděli skluzavky a „potápěli se“ do molitanového bazénu. Příjemnou atmosféru bohužel narušily dva drobné úrazy, ale ty k pohybovým aktivitám občas prostě patří.

Po vydatném obědě jsme se trolejbusem vydali do ZOO. Počasí bylo ukázkové, sluníčko svítilo, ale ještě nepálilo tolik, aby se před ním děti či zvířata musely schovávat. Zchladit jsme se mohli ledovou tříští či zmrzlinou. Někteří „slabčáci“ si raději zaplatili cestu vláčkem, aby šetřili své unavené nožky, ale většina dětí si celou zahradu obešla pěkně po svých

Před odjezdem domů jsme se ještě posilnili v obchodním centru a hurá do vlaku. Cestou jsme probírali výlet na laser game, který nás čeká tento týden a na který se samozřejmě moc těšíme. Vždyť kdo by neměl rád školní výlety?!

Foto Renata Doležalová, Mária Horňáková, text Renata Doležalová

Back To Top