Na prázdniny zazvoní už za pár dní, a protože pro deváťáky to bude zvonění poslední, tak se již tradičně u příležitosti ukončení povinné devitileté školní docházky loučili závěrečným zábavným programem.

Na středu 27. června pozvali všechny své současné, ale i bývalé kantory, žáky nižších i vyšších ročníků a také své nejbližší do velké tělocvičny naší základní školy.

Vystoupení střídalo vystoupení…

Předvedli vtipné scénky ze školního života, zazpívali písničky, některé anglicky, jiné ve vlastní úpravě, předvedli skvělá hudební a taneční vystoupení a podělili se s námi o humorné vzpomínky ze školních lavic.

Poděkování od 9. A tř. uč. M. Adámkovi a dalším vyučujícím…

Během obou programů se diváci nejen bavili, ale objevily se i slzičky dojetí, a to jak v očích dětí, tak v očích pedagogů. Odcházející žáci ve svých projevech poděkovali učitelům za to, co je někdy i proti jejich vůli naučili, a odměnili je drobnými dárky, kytičkou a samozřejmě ročenkami, které si obě třídy samy vytvořily.


9. B se loučí s paní učelkou třídní Taťánou Kurečkovou…

Nezbývá než poděkovat všem účinkujícím za předvedené výkony, ochotným maminkám za výborné občerstvení, panu Břicháčkovi za profesionální ozvučení a popřát všem našim deváťákům hodně štěstí a úspěchů na středních školách.

Loučení s paní učitelkou Renatou Doležalovou…

Ročenka vycházejících žáků 9. A – ZDE
Ročenka vycházejících žáků 9. B – ZDE

Video Karel Knapp, foto Kateřina Chytilová
Text Renata Doležalová, Taťána Kurečková

Back To Top