Už několik dní jsme netrpělivě nahlíželi do kalendáře a čekali na čtvrtek 16. června. Když konečně nastal, trochu jsme se zalekli připravované stávky řidičů dopravního podniku Veolia, jehož zaměstnanec s námi měl jet. Ale k naší velké spokojenosti a radosti nám paní Skulinová vše potřebné zařídila a výlet mohl začít.

Na náš odjezd se přijela podívat dokonce i Česká televize, která natočila krátkou zprávu a ještě týž den ji v 18 hodin ve svém regionálním vysílání na ČT 1 odvysílala. Náš pan řidič byl moc hodný, vůbec mu nevadilo naše hlasité mluvení a dokonce si s námi zazpíval. Kromě naší paní učitelky na nás dávaly pozor ještě paní Kaletová a Jana Muroňová.

V parku se nám móóóc líbilo, výborné bylo i kino. Hodně legrace jsme si užili při koulení se ve vejcích. Do „dinosauřích“ vajec se nás vlezlo hned několik najednou. Jak jsme se měli, posuďte podle natočeného záznamu. Návštěvu dinoparku můžeme všem jen doporučit, ale už se těšíme na výlet v příštím školním roce. Vaši kamarádi z 1. třídy

Foto- video Dagmar Vopelková a Jana Muroňová, text Dagmar Vopelková

Back To Top