Letos u nás začínaly jarní prázdniny 14. února, tedy na Valentýna. Pro přihlášené děti připravily paní vychovatelky na každý den nejrůznější aktivity. Pondělí patřilo valentýnskému pečení srdíček, zhotovování krabiček, aby jimi děti mohly obdarovat své milé a blízké. Úterý bylo pojato sportovně a to bruslením na zimním stadionu v Krnově. Mnohé děti stály na bruslích poprvé, ale ani časté pády je neodradily od dalšího bruslení. Ve středu skládaly origami – papírové kytky. Zde si procvičovaly jemnou motoriku a také trpělivost a pečlivost.

Jak se jim to povedlo, posuďte sami. Na čtvrtek byl plánován výšlap k blízkému krmelci, avšak počasí bylo jako na houpačce a proto byl vyměněn za pěvecké dopoledne při kytaře. Pátek trávily děti v tělocvičně. Zdolávaly překážkovou dráhu, jezdily na žíněnkách, soutěžily v přeskocích a dalších míčových hrách. Je příjemné, když se také rodiče podílejí na našich akcích, zvláště pak ochota paní Markéty Pruškové při odvozu batohů ze stadionu a také sponzorování vstupného na zimní stadion paní Jitkou Bartoníčkovou. Oběma patří velké poděkování.

Vždyť spokojené děti, spokojení rodiče a spokojení pedagogové je to, oč nám všem přece jde. Videa vám prozradí, jak si prázdniny děti v družině užily.

Foto paní vychovatelky, videa Iveta Liďáková a text Marie Kulichová

Back To Top