Prvňáci mají skoro za sebou svůj první školní rok, my deváťáci si užíváme poslední dny na základní škole. A abychom si jako každý rok odnesli nějakou památku, přichází tradiční fotografování tříd a nejlepších žáků.

Souhrn všech fotografií ze závěrečného focení jako video…

Všichni se snaží na tuto událost vystrojit co nejpěkněji. Starší holky se výrazněji namalují, někteří kluci se dokonce učešou. Jen deváťáky čeká po oficiálních fotkách ještě focení recesistické.

Skoro oficiální fotografie 9. B…

To se všichni včetně třídních učitelů převlečou do různých kostýmů, aby vypadali co nejvíce netradičně. Letošní 9. A se tentokrát předvedla v rolích roztleskávaček a roztleskávačů, 9. B ve stylu Harlem Share.

Skoro oficiální fotografie 9. A…

Za měsíc nás čekají letní prázdniny, na které se již určitě všichni těší. Těšíme se i my, deváťáci. I když tentokrát budeme mít při odchodu ze školy na konci června nejspíš smíšené pocity.

Roztleskávačky a zbytek světa z 9. A…

Budeme z naší základky odcházet naposledy jako její žáci. Jo. Úspěšně jsme zvládli přijímací zkoušky i srovnávací testy a už nás čeká jen loučení. Společný oběd s třídními učitelkami, návštěva obřadní síně městského úřadu a setkání s vedením města.

Poznáváte 9. B?

A především naše závěrečné vystoupení pro všechny mladší spolužáky z obou stupňů naší školy. Nezbývá než popřát všem žákům nižších ročníků i všem budoucím prvňáčkům jen to nejlepší. Nebojte se, opravdu vám to uteče jako voda.

Foto Karel Knapp, text žáci z 9. B

Back To Top