V pondělí 31. října na naší škole zavládla děsivá halloweenská atmosféra. Přípravy byly poměrně náročné, a proto probíhaly již v neděli 30. října za pomoci nejen učitelů, ale také některých žáků z 9. ročníků. Všechny děti, které se chtěly zúčastnit hlavního programu, se musely probojovat strašidelnou cestou přes malou tělocvičnu, kde narazily na nástrahy ve formě umělých, stejně jako živých strašidel. Ve velké tělocvičně pak na ně čekaly naše šikovné moderátorky ze třídy 9.A – Niki Michailidisová a Isabel Poláková, které děti provázely celým programem.

Všechny třídy absolvovaly promenádu, aby si je tajná porota mohla pečlivě prohlédnout a z každé z nich vybrat nejlepší kostým. Zástupci každé třídy se také mohli zúčastnit soutěží v lovení jablek z lavoru s vodou, hledání 1 Kč v mystery boxu plném slizských těstovin nebo se snažit co nejrychleji sníst na zeleno obarvenou krupicovou kaši s rozinkami. Nakonec je čekal bonusový úkol, ve kterém museli sáhnout do sklenice plné živých červů a vylovit z ní minci, která se skrývala na samém dně.

Na vítěze nejlepších masek a soutěží samozřejmě čekala sladká odměna. Musíme uznat, že někdy bylo opravdu velice těžké vybrat jediného vítěze. Všichni jsme si to moc užili a bu bu budeme se těšit na další rok. Haloweenskou atmosféru můžete alespoň částečně nasát z našeho krátkého videa.

Foto, video, text Jana Samli

Back To Top