V pekle bylo neobvyklé vzrušení. Konal se totiž křest „Čertí kuchařky“. Každý z přítomných čertů přispěl svým vlastním receptem. Netradiční jídla s různými názvy budila zájem všech rohatých.

 

Suroviny, jako jsou například ptačí nožky nebo hadí ocásky, prý seženete v čertím supermarketu. Rejdilo se, tancovalo a zpívalo.

Nechyběl ani raut, na kterém jste mohli ochutnat z různých čertích specialit. Největší zájem byl o „Jedovatou hadí kůži“. Tu musíte sníst večer, protože se po ní výborně spí. Čertí moučník taky chutnal ďábelsky.

 Ovšem nejvíce pochval sklidil klasický čertí guláš (hodně opepřený). Malí pekelníci z 2. B přípitkem popřáli své kuchařce hodně štěstí a mnoho čtenářů. 

Foto Karel Knapp, text pro čertí stanici reportérka Regína Hajná

Back To Top