Otestovat svou „fyzičku“ se rozhodli kluci a holky ze 4. B. V pátek 4. března zamířili do Krnova, kde nejdříve nazuli brusle a celou hodinu pilovali již zvládnuté prvky.  Ani ti, co na nožích stáli poprvé, se nedali zahanbit a v závěru předváděli již slušné výkony. Po vydatné svačině opět nabrali  síly a vydali se do městských lázní. Tam je čekaly lektorky paní Jana Dudová s dcerou. Zkušené cvičitelky jim přichystaly „ochutnávku“ dynamických lekcí.

Holky si za doprovodu divoké hudby vyzkoušely pohyb na malých trampolínách i na běžeckých pásech. Vojta, Lukáš, Nikolaos, Ester a Klára navlékli boxerské rukavice a bušili do černých válců. Jejich nasazení nepovolovalo ani po půlhodině razantních úderů a kopů. Zastavilo je až výrazné zpomalení hudby, při níž si ještě všichni protáhli namáhané svaly a pak už jsme se příjemně unaveni odebrali na zpáteční cestu domů.

Myslím, že nás čtvrťáci dostatečně přesvědčili o své perfektní fyzické kondici.  Proto dobrá rada na závěr: před těmito malými boxery se mějte na pozoru. 🙂

Foto Jindřiška Franková, Alena Václavíková, text Alena Václavíková

Back To Top