Dětský den jsme se rozhodli oslavit ve velkém stylu. Ve středu 1.6. jsme si nasadili startovní čísla a vyrazili na hřiště. Zde nás čekaly sportovní disciplíny, do kterých jsme se ihned pustili. Skok do dálky, hod na cíl, běh i přeskoky přes švihadlo nám nedělaly žádný problém. Museli jsme se však snažit být nejpřesnější a nejrychlejší ze všech. A i když může být vítězem jen ten, který to dokáže, výsledky ukázaly, že ve školní družině je to jeden atlet vedle druhého. Uznejte sami, podle fotografií, stupínek vítězů nám byl malý. Ze všech oddělení bylo celkem 13 prvních, 8 druhých a 14 třetích míst.

Z Atletického pětiboje se stal čtyřboj, protože do dřepů, které jsme měli na soutěžní kartě, se nám moc nechtělo. A to by nebyl svátek bez nějaké úlevy, a tak, i díky časovému presu, jsme od nich nakonec upustili.

Na závěr závodů nás v družině čekalo ještě jedno příjemné překvapení v podobě zmrzliny, tu má přece rád každý a byla to sladká tečka po skvělých výkonech! Tak sportu zdar, atletice zvláště!

Foto paní vychovatelky, text Jitka Bartoníčková

Back To Top