Letos jsme se vydali do Frenštátu pod Radhoštěm. Protože se někteří ze spolužáků výletu zúčastnit nemohli, přibrali jsme Martina a Lukáše a rázem nás bylo dvacet. První plánovanou aktivitou bylo lanové centrum Tarzánie. Na rozdíl od šesté třídy se tentokrát do místy až dvanáctimetrové výšky odvážili úplně všichni.

Zdolat až 42 překážet se sice nepodařilo úplně všem, ale i zkrácená varianta stojí za velkou pochvalu. Pak jsme si chvíli odpočinuli na lanovce, jež nás vyvezla na Pustevny, a následoval výšlap k Radegastu a stezka zpět k lanovce. Ta nám dala zabrat, je dost strmá a vede nepříjemným kamenitým terénem. O to víc jsme ale na sebe byli v cíli pyšní!

Vedle autokempu, ve kterém jsme byli ubytovaní, se nachází moc hezký aquapark, tam jsme strávili dvě hodiny řáděním v divoké řece a na skluzavkách. Po večeři jsme se zabavili v kempu a pak hurá do chatek na kutě. Úterní počasí bylo opravdu letní, nicméně ani to nám nezabránilo v návštěvě zábavního střediska Horník v Ostravě. Zde jsme si zahráli oblíbený laser game a někteří z nás si zašli zastřílet i do virtuální reality. Nakonec jsme poobědvali v Nové Karolině a vrátili se domů vyhřátí, unavení, ale spokojení.

Foto a text Renata Doležalová

Back To Top