Jídelníček
Čtvrtek 1. 5. | Oběd 1 | Svátek práce |
---|---|---|
Čtvrtek 1. 5. | Oběd 1 | Svátek práce |
Pátek 2. 5. | Oběd 1 | Hovězí s kapáním, Bratislavská hovězí pečeně, houskové knedlíky (1, 3, 6, 7, 9, 12) |
Pátek 2. 5. | Oběd 1 | Hovězí s kapáním, Bratislavská hovězí pečeně, houskové knedlíky (1, 3, 6, 7, 9, 12) |
Pondělí 5. 5. | Oběd 1 | Špenátová s vejci, Kuřecí plátek se sýrem, brambory, salát z červeného zelí (1, 3, 6, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Špenátová s vejci, Filé losos s hořčící a medem, brambory, salát z červeného zelí (1, 3, 4, 6, 7, 9, 12) | |
Pondělí 5. 5. | Oběd 1 | Špenátová s vejci, Kuřecí plátek se sýrem, brambory, salát z červeného zelí (1, 3, 6, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Špenátová s vejci, Filé losos s hořčící a medem, brambory, salát z červeného zelí (1, 3, 4, 6, 7, 9, 12) | |
Úterý 6. 5. | Oběd 1 | Čočková, Zapékané těstoviny se šunkou, listový salát s bylinkami (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Čočková, Cikánská vepřová roláda, dušená rýže, listový salát s bylinkami (1, 3, 9, 10, 12) | |
Úterý 6. 5. | Oběd 1 | Čočková, Zapékané těstoviny se šunkou, listový salát s bylinkami (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Čočková, Cikánská vepřová roláda, dušená rýže, listový salát s bylinkami (1, 3, 9, 10, 12) | |
Středa 7. 5. | Oběd 1 | Slepičí s nudlemi a játrovou rýži, Hovězí guláš, bramborové knedlíky (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Slepičí s nudlemi a játrovou rýži, Restovaný bulgur s fazolemi a hlívou ústřičnou, knuspi (1, 3, 6, 7, 9, 12) | |
Středa 7. 5. | Oběd 1 | Slepičí s nudlemi a játrovou rýži, Hovězí guláš, bramborové knedlíky (1, 3, 7, 9, 12) |
Oběd 2 | Slepičí s nudlemi a játrovou rýži, Restovaný bulgur s fazolemi a hlívou ústřičnou, knuspi (1, 3, 6, 7, 9, 12) | |
Čtvrtek 8. 5. | Oběd 1 | Svátek – Den vítězství |
Čtvrtek 8. 5. | Oběd 1 | Svátek – Den vítězství |
Pátek 9. 5. | Oběd 1 | Jídelna uzavřená |
Pátek 9. 5. | Oběd 1 | Jídelna uzavřená |
Školní jídelny – informační portál hromadného stravování.
*Poznámka:
O provozu jídelny ve dnech prázdnin a ředitelského volna rozhoduje dle počtu přihlášených dětí a aktuálních provozních podmínek ředitel školy a informace bude vždy v předstihu zveřejněna jako součást jídelníčku.
