Nesmutněte, milí žáci, před Vámi je ještě 14 dní prázdnin, čili jinými slovy: polovina měsíce, ale i tak už se škola musí připomenout. Nový školní rok 2022/2023 v naší milované škole začne pro všechny žáky ve čtvrtek 1. 9. 2022 v 7:45 v kmenových třídách. Na slavnostní zahájení si nemusíte nic brát, snad jen úsměv a dobrou náladu.

Naši noví prvňáčci, kteří nastoupí do tříd paní učitelek Vladimíry Dudkové a Kateřiny Vergu, si s sebou jistě rádi přivedou i své rodiče, aby je doprovázeli jejich prvním velkým školním dnem. Seznamy prvňáčků budou viset na dveřích tříd 1. A a 1. B, takže každý určitě usedne na své správné místo (zkontrolovat umístění ve třídě si rodiče mohou již nyní na EduPage).

Po skončení krátkého slavnostního zahájení se pak paní vychovatelky postarají o děti přihlášené do školní družiny. Informovat se, jako vždy, můžete u vedoucí školní družiny paní Aleny Honajzerové na telefonním čísle 777 719 364.

A co se týče hladu, který se dá zahnat v naší školní jídelně, ve čtvrtek 1. 9. bude výdej obědů probíhat od 10:30 do 12:00. V pátek 2. 9. a v pondělí 5. 9. budou obědy vydávány dle rozpisu.

Od úterý 6. 9. pak začíná škola v plné parádě, to znamená podle rozvrhu, ovšem kromě odpoledních hodin. Pouze prvňáčci budou mít až do 9. 9. zkrácené vyučování do 11 hod.

Budeme se na Vás všechny těšit!

Foto archiv školy, text Jiří Šiffner

Back To Top