Prázdniny jsou pro všechny děti dny zábavy a sladkého nicnedělání. Ne však pro správní zaměstnance školy. Od pondělí 29. června se začaly třídy a chodby připravovat k malování. Ve škole se to hemží řemeslníky různých profesí.

Stará výmalba musí dolů…

V učebnách se seškrabuje stará výmalba, v některých třídách se znovu natahuje omítka a v dalších se začalo malovat. Pastelové barvy zpříjemní a provzdušní interiéry tříd i chodeb.

Výměna osvětlení…

Ve zbývajících učebnách dochází k výměně starého osvětlení za nové. Proměnou prochází i vstup hlavního vchodu. Dřívější staré dřevěné obložení bylo odstraněno a renovace započala.

Knihovna…

Stěhovat se začala i školní knihovna, která se přemísťuje do druhého patra nové budovy, přibydou jí nejen další knihy z projektu Cesta k jazykům, ale i kvalitnější regály.

Na své si přijdou i děti, které navštěvují školní družinu. Oddělení paní vychovatelky Honajzerové, která bude mít ve školním roce 2015/2016 prvňáčky, se dočká moderního nábytku, stejně tak jako poslední třída na I. stupni. Všichni mají napilno a práce jim jde od ruky. Určitě se máte na co těšit. 

Foto Regína Hajná, René Chmelař, text Regína Hajná

Back To Top