Linhartovský zámek tvoří jedno z pěti stanovišť na pětadvacetikilometrové trase právě budovaného Městského turistického okruhu.

Patnáct panoramatických fotografií ze zámku (výběr v horní nabídce)

Jeho dalšími součástmi jsou Poutní hora, Hradiště Burkvíz, rozhledna na Hraničním vrchu a Dubí vrch. Stručný popis všech jeho „uzlových“ částí je zveřejněn v článku ing. Karla Handlíře ve Zpravodaji Města Albrechtic č. 3/13 – k nahlédnutí ZDE.

Dětská galerie a Merkur…

Text obsahuje mimo jiné informace o hlavních aktérech realizace záměru, jeho součástí je i několik fotografií ze jmenovaných lokalit včetně mapy okruhu.

Expozice modelů sestavených ze stavebnice Merkur…

V nedávné minulosti jste měli možnost absolvovat prostřednictvím virtuálních prohlídek turistické trasy na Dubí vrchPoutní horu.

Expozice keramiky pana Jana Kutálka…

Nyní se prostřednictvím 15 panoramatických fotografií přeneste do již v úvodu zmíněného Linhartovského zámku. Sebelepší virtuální prohlídka však nemůže nahradit návštěvu osobní.

Na elektrický vláček se rádi podívají i dospělí…

Jako dobrá příležitost k jejímu vykonání se nabízí tradiční vánoční jarmark. Pořadatelé jej připravili na sobotu 7. prosince.

Expozice keramiky pana Jana Kutálka…

Jedná se o předposlední akci v letošní úspěšné turistické sezóně. Tou poslední je koncert Komorního pěveckého sboru Slezské univerzity Opava 14. prosince 2013 v 17 hodin.

Obrazárna a církevní roucha…

Bližší informace o obou akcích naleznete rovněž na stránkách zámku.

Panoramatické i další fotografie a text Karel Knapp

Back To Top